donderdag 28 mei 2015

Quick FOTD: make-up in de treinOk, ik ben een beetje afwezig geweest, het is tentamentijd. Ik gooi er een snelle FOTD tegenaan. Deze make-up heb ik bijna helemaal in de trein gedaan.Ik heb altijd haast, zeker als ik al vroeg van huis moet. Daarom heb ik me maar gespecialiseerd in het opdoen van make-up in de trein. Ik heb thuis alleen foundation en concealer aangebracht, en heb in de trein m'n wenkbrauwen, eyeliner, mascara, blush en lipstick gedaan. Winged eyeliner is een challenge, maar het lukt me nu vrij goed om het ook in een bewegende trein te doen (als 'ie niet teveel beweegt dan). Ik maak vaak een soort van 'mini double wing', twee streepjes dus. Geen idee waarom, ik vind het altijd wel leuk en anders. De vloeibare lipstick heb ik al lang, maar ik had hem nooit gebruikt. Het is zo'n lipstick die opdroogt en waar je dan balsem overheen doet, van L'Oréal. En oh my god, hij werkt geweldig. Hier zit de lipstick er al 7 uur op!

Dit was het voor mijn snelle trein make-up, ik zie jullie in het weekend, na de tentamens!

Producten gebruikt:
- Bourjois Healthy Mix Foundation in 51
- Collection Lasting Finish concealer in Fair
- Makeup Revolution Ultra Brow Arch & Shape in Medium*
- Catrice wenkbrauwgel*
- Bourjois Cream Blush in 01
- L'Oréal Infallible lipstick in 506 Red Infallible

6 opmerkingen:

 1. Waauw, wat knap! Die eyeliner in een bewegende trein! Props. Ik zou het waarschijnlijk andersom doen en enkel foundation en concealer in de trein haha :) En rode lippen staan je inderdaad supergoed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind foundation en concealer altijd lastiger onderweg, het neemt veel ruimte in en daarna zijn mijn handen altijd vies en plakkerig van de foundation :p. En dankjewel :)
   x

   Verwijderen
 2. Hahaha, wauw. Ik kan dat dus echt niet in de trein, dan zou mijn eyeliner op m'n kin zitten gok ik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oefening baart kunst! Ik heb het eerst vaak genoeg IN mijn oog gehad bij een onverwachtse bocht, haha.
   x

   Verwijderen